El concert de carnestoltes és un format que s\’inicià en 1990 i habitualment comptem amb la participació d\’altres agrupacions corals com invitades. Han participat la Coral Vila de Godella, la Coral Sant Jaume de Vila-real, l\’Orfeó Juvenil i l\’Orfeó Universitari de Castelló, la Coral Polifònica Benicarlanda de Benicarló entre altres.
Les disfresses solen ser individuals, però hi ha ocasions en què són grupals i tenen relació amb la temàtica del concert, tot això adornat amb la teatralització de les obres que interpretem, quan les mateixes ho permeten.
En 2009 vam actuar en solitari, contràriament a allò que ha ocorregut en altres edicions, que havíem compartit escenari amb corals invitades, fet obligat per la restrictiva situació econòmica actual. No obstant això, per a no defraudar el nostre fidel públic, que omplia un any més l\’aforament, ni a les institucions públiques, vam oferir un repertori que, sense cap dubte, va resultar del grat del públic i que, no sols no va defraudar, sinó que a més va alçar els més calorosos aplaudiments dels assistents. Especialment aplaudida va ser la part final del concert en què vam interpretar famosos cors d\’òpera arreglats pel director de la Coral, Carlos A. Valero, i que van comptar amb les veus solistes de Fuen Escribá com a soprano i David Burdeus com a tenor.
Este concert és un acte ple de simpatia, germandat coral, colorit i humor i la posada en escena d\’este repertori té tant d\’èxit que ens sol·liciten repetir-lo en altres escenaris.
Enguany comptem amb la participació de la Coral Veus de LLedó de Castelló i la Coral Sant Marc de Xert.